Contentlabagency

C

o

n

t

e

n

t

L

a

b

A

g

e

n

c

y

Átlagos weboldalak
helyett, vizuális márkaélmény

Megalkotjuk a hiteles személyes márkádat, megírjuk a kulcsüzeneteid és a megépítjük stabil online ügyfélszerző rendszeredet.
Személytelen, átlagos megjelenés helyett,

Erős márka, amivel nem veszel

el az online információs zajban?

Céged bevétele akkor lesz, mint amennyire erős a személyes márkamegjelenésed.  Minden kiemelkedő online siker hátterében, olyan erős márka áll, ami képes egy idegen látogatót meggyőzni arról: Te vagy a legjobb választás. Teszi ezt tűpontos márkaüzentekkel, szemet gyönyörködtető vizuális élménnyel és egy hatékony ügyfélszerző rendszerrel.

Lenyűgöző Vizuális élmény

Emlékezetes megjelenés nélkül a marketinged pusztán kísérletezés

Az igazán erős személyes szakértői márkával tűpontosan tudod, hogy kiket és hogyan szeretnél szolgáltatásoddal megszólítani. Mindezt úgy, hogy számukra Te leszel az egyetlen megoldás, így a marketingre fordított erőforrásod valódi befektetéssé válik!

Információ és brandhatás esszenciája

Újra értelmeztük az online márka megjelenést!

Márkaspirál módszertan, ami egyesíti az online vizuális élményteremtés legfontosabb építőköveit.  Így olyan online felületet kapsz, ami sosem érzékelt élményt és stabilitást ad a vállalkozásodnak!

Egyedi módszertan

Bemutatjuk
a Márkaspirál módszertant!

Amivel TE is átlagos márkából
piacvezető márkává válsz!

Márkaértékek

Kulcsüzenetek a megfelelő célközönségnek! Márkád alapjait a célpiacod megválasztása, a hitelességed és a módszertanod adják meg. Ezekhez mindenképpen szükségesek, hogy megtaláld azt a piacot, ahol igazi guru lehetsz!

Márkamegjelenés

Mutasd meg magad az online térben! Ahhoz, hogy álom ügyfeleid rád találjanak folyamatos jelenlét és hatékony kommunikációra, és egy működő stratégiára lesz szükséged. A szemet gyönyörködtető vizualitás mellett állandó jelenléttel tovább épül a szakértői márkád!

Ügyfélszerző weboldal

Online megjelenésed ékköve a szakértői márkádat bemutató weboldal. A lenyűgöző látvány mellé páratlan hatékonyság társul, amely garantálja az üzleti sikert. Így öntve esszenciába a márkád értékét annak eredményességével!

Értékesítési rendszer

Szakértőként el fog jönni az az idő, amikor egy lépést hátralépnél.  Ilyenkor a rendszer dolgozik “helyetted” és már olyantermékek is előtérbe kerülnek, amelyek nem a te jelenlétedhez kapcsolódik. Az eköré felépített rendszer biztosítja, hogy minél szélesebb réteget tudj magas minőségben kiszolgálni!

Előfizetői rendszer

Építs fel egy igazi közösséget! Az értékesítési rendszerek egyik csúcsa az előfizetői rendszer. Itt az ügyfél minél hosszabb ideig történő megtartása a cél, mindezt folyamatos magas minőségű tartalommal elérve. A rendszeres bevétel mellett, egy igazi közösség is felépül körülötted.
csiga spirálspiral1

Teljes online megjelenés

Márkaspirál módszertan
mindezt a kezedbe adja

Értékesítési
oldalak

Webáruházak

Oktatói
renszerek

Komplex
weboldalak

Nem csak esztétikus, eredményes is

Marketing és stratégia tökéletes fúziója!

Módszertanunk két megközelítés esszenciája, Attila a nagyvállalati stratégia szemléletet és a közel 10 éves tapasztalatát egyesíti Ákos marketing és dizájn szemléletével, így a lenyűgöző vizualitás igazi hatékony stratégia alapokra kerül.

Hatékony csapatmunka

Végig kísérünk a céges
márkád fejlődési útján!

Lewandowski
Ákos

Operatív és Kreatív Vezető,
UI Designer, társtulajdonos
Ákossal első alkalommal  a stratégiai Workshopon, vagy tanácsadások folyamán fogsz találkozni, majdkésőbbiekben a mindennapos munkák folyamán Ő és az általa vezetett csapat fogja támogatni azeredményes kivitelezést és megvalósítást.

Lovász
Attila

Ügyvezető, Stratéga,
Alapító tag
Attilával a tárgyalások során, a stratégia kialakításánál és megvalósításnál fogsz  találkozni, valaminta workshopok alkalmával.  Ő az egyik láncszem ahhoz, hogy a benned lévő elképzelések eredményes valósággá válhassanak az online világban.

Garajszki
Dániel

Webfejlesztő, Online
vizuális élmény tervező
Dániel gondoskodik arról, hogy ami a terveken megszületik az a valóságban is megjelenjen. Nem csak kódokban mozog otthon, az online vizuális élmény megteremtése is a szívügye.

Lovász-Bende
Rita

Pénzügyi vezető
Egy jó ügynökség csak stabil számokkal tudd hosszútávon hatékonyan működni. Rita gondoskodik róla, hogy nálunk a matek mindig rendben legyen!
Időtálló brandhatás

Céged jelenlegi
márkája, a jövőbeli
eredményei!

Fenti mondatban erősen hiszünk, ezért a TE személyes márkakialakításod a tanácsadó vállalkozásod első és legfontosabb lépése, neked is és nekünk is! Meggyőződésünk, hogy egy prémium szolgáltatás esetén nincs helye a kompromisszumoknak, ezért mi nem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keressük.

Projektek, amikre büszkék vagyunk

Minden céges márka
egy igazi történet!

Az elmúlt években több izgalmas és változatos projektben vettünk részt.  Ezért néhány kiragadott visszajelzés helyett egy csokorba gyűjtöttük őket, ahol beavatunk a kivitelezés titkaiba és a projektek céljaiba is.
Töltsd le a portfóliónkat, és bizonyosodj meg róla te is, hogy miért érdemes velünk dolgoznod!
Az „Összes süti elfogadása” lehetőségre kattintva Ön elfogadja, hogy a cookie-k az eszközén tárolódnak a webhelyen való navigáció javítása, a webhelyhasználat elemzése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében. Tekintse meg a mi Privacy Policy további információért.